Ayamonte

Hvor kan man spise og gå i Ayamonte?


Hay muchos sitios en Ayamonte donde comer es un verdadero placer. Ajena a lDer er mange steder i Ayamonte, hvor det er en sand fornøjelse at spise. Ude fra pakket paella og en pose frosne kartofler tilbyder restauranter og barer i Ayamonte friske og håndværksmæssige retter, hvor typiske smage fra Huelva-kysten og den portugisiske Algarve blandes.

I Punta del Moral skiller de suppeagtige skaldyrsris, muslinger eller muslinger, de hvide rejer fra Huelva og paprikastriben sig ud. Alle af dem er typiske retter i området.
Restauranter som Miguel Ángel, La Pamela, El Minutero eller Chiringuitos de Antonio er berømte specialister.
For at spise godt på stranden i Punta del Moral er La Sonrisa Beach Club et sandt paradis, hvor du kan spise typiske retter fra området, frisk fisk og nogle knap så typiske retter til alles smag.

En esta zona de PlaI dette område af stranden har vi næsten 5 km promenade, hvor du kan gå og dyrke sport, løb, cykling, rulleskøjter, alene eller med familien.

En lI Barriada de Canela er det et meget malerisk kvarter, hvor der er et meget specielt hjørne, hvor du kan spise fremragende gryderetter, stegt eller grillet fisk, med fremragende udsigt over floden.

Stegt Blæksprutte

En ayamonte centro hay gran variedad de restaurantes y bares donde probar diferentes tapas y platos, entre los que destacan el atún con tomate, el atún encebollado o los famosos chocos fritos.

I centrum af Ayamonte er der et bredt udvalg af restauranter og barer, hvor du kan prøve forskellige tapas og retter, blandt hvilke tun med tomat, tun med løg eller den berømte stegte blæksprutte skiller sig ud.
Vi kan også finde i centrum af Ayamonte LPA TheCulinary, kendt for sine mest udførlige retter og Delicatesse Merkajamon, som er et godt sted at købe og smage speget kød fra Sierra de Huelva, dåseprodukter fra Ayamonte fabrikker og en omfattende menu med vine .

La Posada Convento Mercedario, er en af ​​de skjulte juveler i Ayamonte, som få mennesker kender til. Adgang gennem receptionen kan vi tage elevatoren til taget og smage en god cocktail med en ekstraordinær udsigt over byen Ayamonte, Guadiana-floden og den portugisiske Algarve.

Vistas desde La Posada Convento Mercedario


Derefter kan vi gå en god tur langs “Ayamonte mira al rio”, der går fra hjørnet af kajen til Calle de las Flores, der passerer gennem hele fiskerihavnen. På denne tur vil vi være i stand til at se en del af det liv, som Ayamontinos skaber med havet på steder som kajen med lystbådene, færgens afgang til Portugal, den internationale bro, fiskemarkedet og en del af gamle bydel i Ayamonte.

Plaza de la Laguna eller Paseo de La Ribera er et mødested for familier og nydelse for de små.

Endelig anbefaler vi en pause på Vinos & Vinilos beliggende i Baluarte i Iglesia de las Angustias, et charmerende sted, hvor du kan nyde mange aftener med levende musik og en bred vifte af fremragende vine.

For mere information efterlader vi dig linket til rådhuset, hvor de offentliggør byens kulturelle aktiviteter:
egory/noticias/cultura/



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *